Επιστροφές – έντυπο υπαναχώρησης

Στην περίπτωση της επιστροφής συμπληρώστε το έντυπο προκειμένου να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών. Εσωκλείστε το έντυπο με την απόδειξη αγοράς στο δέμα που θα μας επιστρέψετε. Αρχικά, συμπληρώστε το κωδικό του προϊόντος που επιστρέφετε. Επιλέξτε μια από τις παραπάνω επιλογές.

 1. Αντικατάσταση προϊόντος. Εάν θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος ή το χρώμα συμπληρώστε το μέγεθος αντικατάστασης ή το χρώμα αντικατάστασης εφόσον αυτά είναι διαθέσιμα.
 2. Αλλαγή με άλλο προϊόν. Εάν θέλετε να αλλάξετε το προϊόν με κάποιο άλλο συμπληρώστε τον κωδικό του προϊόντος που θέλετε να πάρετε εφόσον είναι διαθέσιμο.
 3. Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία στον παραπάνω πίνακα για να μπορέσουμε να σας κάνουμε την κατάθεση. Επιστροφή χρημάτων γίνεται στην αξία των προϊόντων. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται από την τράπεζα Πειραιώς. Εάν δηλώσετε τραπεζικό λογαριασμό στην τράπεζα Πειραιώς δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις. Για επιστροφές χρημάτων σε άλλες τράπεζες, αν υπάρχει επιβάρυνση από την τράπεζά σας δεν φέρουμε καμία ευθύνη.
 • Για να μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή, το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική ποιοτικά κατάσταση που το παραλάβατε και τα καρτελάκια να είναι επάνω στο προϊόν.
 • Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων βρίσκεται αποκλειστικά σε εσάς, για αυτό θα πρέπει να εξασφαλίσετε την ασφαλή μεταφορά του και να φροντίσετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο.
 • Η επιστροφή επιβαρύνει τον πελάτη, για την ελάχιστη δυνατή χρέωση συνίσταται να γίνει με την ACS ή την Γενική Ταχυδρομική ,με τις οποίες συνεργαζόμαστε.
 • Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό επικοινωνήστε μαζί μας στο 251 023 2287 ή με mail στο info@sone.gr Η επαναποστολή του προϊόντος είναι δωρεάν
 • Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα που αντιμετωπίζετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ: 251 023 2287 ή με mail στο info@sone.gr


ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

 

(συμπληρώστε και επιστρέψτε το παρόν έντυπο μόνο εάν επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση)

 

Προς την Ατομική Επιχείρηση με την επωνυμία «ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ», με Α.Φ.Μ. 032320628 που εδρεύει στο Δήμο Καβάλας, οδός Κ. Παλαμά 7, Τ.Κ.: 65302:

 

 • Γνωστοποιώ/Γνωστοποιούμε (*) με την παρούσα ότι υπαναχωρώ/υπαναχωρούμε (*) από τη σύμβαση μου/ μας (*) πώλησης των ακόλουθων αγαθών (*) ……….

 

 • Που παραγγέλθηκε(-αν) στις (*)/που παρελήφθη(-σαν) στις (*)

 

 • Όνομα καταναλωτή(-ών) - Διεύθυνση καταναλωτή(-ών) - Υπογραφή καταναλωτή(-ών) (μόνο εάν το παρόν έντυπο κοινοποιηθεί σε χαρτί) - Ημερομηνία_________

 

 •  * Διαγράφεται η περιττή ένδειξη