Γιατί πρέπει να δημιουργήσω προφίλ για να πραγματοποιήσω μια παραγγελία;

Γιατί έτσι όλα είναι πιο απλά! Με τη δημιουργία του δικού σου προσωπικού προφίλ έχεις τη δυνατότητα να απολαμβάνεις την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά και να διαχειρίζεσαι με απόλυτη ασφάλεια το σύνολο των στοιχείων σου, την παραγγελίας σου, αλλά και το ιστορικό των συναλλαγών σου με το Step One.

 

Με ποιόν τρόπο μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου;

Η παραγγελία θα φτάσει στην πόρτα σου, στη διεύθυνση αποστολής που έχεις καταχωρίσει, εντός το πολύ 3 εργάσιμων ημερών από την αποστολή της, με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.

 

Μπορώ να πληρώσω την παραγγελία μου κατά την παραλαβή;

Φυσικά! Έχεις πάντοτε τη δυνατότητα να επιλέξεις την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής (σύμφωνα με το εκάστοτε προβλεπόμενο όριο αγορών με μετρητά), όπως επίσης έχεις πάντοτε διαθέσιμες και τις επιλογές πληρωμής μέσω Τραπέζης ή με τη χρήση Πιστωτικής / Χρεωστικής Κάρτας. Μπορείς να δεις όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

 

Έχω απορίες σχετικά με την παραγγελία μου. Τί μπορώ να κάνω;

Μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί μας, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, οποιαδήποτε στιγμή, είτε στο 2510 232287, κατά τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων. Προτεραιότητά μας είναι η δική σου απόλυτη εξυπηρέτηση.

 

Τί μεταφορικά έξοδα έχω για την παραγγελία μου;

Δεν έχεις. Τόσο απλά. Το Step One σού κάνει δώρο το όποιο κόστος αποστολής!

 

Τελικά δεν ήταν το σωστό μέγεθος. Τί κάνω;

Επικοινωνείς άμεσα μαζί μας, για να βρούμε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες και να το αντικαταστήσουμε. Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάτι για αντικατάσταση, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να προχωρήσουμε σε επιστροφή χρημάτων.(Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη).

 

Ποιός μπορεί να δει τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρίζω στο site;

Για εμάς τα προσωπικά σας δεδομένα είναι πολύτιμα και προστατεύονται σύμφωνα με τα ισχύοντα νομικά πλαίσια. Για τον λόγο αυτόν, δεν διαμοιράζουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους, μη έχοντες σχέση με την παραγγελία σας, τη διεκπεραίωση, την πληρωμή και την αποστολή της, ενώ ακόμη στο θέμα της διαχείρισής τους, ακολουθούμε κατά γράμμα τα πλέον ενημερωμένα κανονιστικά πλαίσια. Για ακόμη περισσότερα, μπορείς να διαβάσεις εδώ την Πολιτική Απορρήτου του Step One.